Sunday, July 17, 2011

Header baru yeah..terima kasih Fiza :)

nampak tak header baru saya kat atas tu? hehe. cun kan?
saya menang tempat kedua Giveaway 1K yang dianjurkan oleh http://www.azhafizah.com. terima kasih sangat-sangat sebab sudi pilih saya sebagai salah seorang pemenang :) saya join Giveaway ni kat Blog CGL saya tu :)


hadiahnya adalah..



yang ni header lama. adik ke-enam saya yang tolong buat. saya memang tak berseni la kalau nak buat sendiri. hehe.


ok. yang bawah ni pulak header baru. yang di-designkan oleh penganjur Giveaway 1K. terima kasih Fiza :)



dan juga watermark untuk kedua-dua blog :) weee~


hadiah dah selamat sampai. cun dress tu. tapi saya hadiahkan pula kat adik ke-enam saya sebab dia dapat futher study. konon-konon hadiah pembakar semangat la kot. hihi. hm, gambar belum upload. saya pinjam dulu la gambar ni dari www.stuffy2u.com.




dan dapat juga 2 keping DVD-R.
Nak kenal lebih lanjut dengan penganjur Giveaway 1K ini? Kalau nak belajar bahasa jepun pun boleh belajar dengan Fiza :)


jom KLIK SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 comments:

Azhafizah[フィザ] said...

syukurlah selamat sampai.most welcome kak..wah..adik akak pergi oeversea ye..bagus jugak ade dress tu sebab kain die sesuai untuk area sejuk..congrate untuk adik akak..wish her gudluck ^__^

nanakimie said...

shantek!hehe..epy family:)

fieda said...

ala...ctknya header transperent dia....huhu..nk jgk...nk buat tp x pandai la....

shera haifa said...

tahniah. cntik je header tu

iMBobo said...

tahniah!! :)bestnye dpt header cantik tu!

aNiM said...

@ Azhafizah[フィザ] : fiza, adik akak futher kat kl je.hehe. dia cakap boleh pakai masa outing malam2.ciss..btw, tq fiza :)

aNiM said...

@nanakimie: cantik kan?weee..

@fieda: akak boleh kot mintak tolong dia buat.hehe.saya pun nak buat tak pandai. nasib baikla dapat free ni :D

aNiM said...

@shera haifa: terima kasih :) cantik sebab orang tolong buatkan.hehe

aNiM said...

@iMBobo: terima kasih. memang best.tunggu je dapat header transparent.ngee~