Wednesday, February 8, 2012

damia buat apa tu ye?

Ha..damia buat apa tu??


siap tukar posisi ha..berlipat kaki..


tengok sikit dikk..


ish mama ni..angan acau adik yaahh..(ish mama ni jangan kacau adik laah).
yeay.. adik dah iyap uyes..(yeay adik dah siap tulis..)


close up sikit. fuiyoo.. adik check kerja ayah ke? ayah buat salah eh? haha. suka hati dia je.



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam anim.Apa kabar?lama nya menyepi ya...K.atie pon dah bc bercuti gak kat blog personal.Bila anak2 bercuti...maknya bz kat dapo jer.Anak yg byk guna tenet..buat folio keje sekolah.
Lama x tgk Damia...

aNiM said...

wa'alaikummussalam kak atie..
saya nak buat entri selalu tergendala. separuh jalan je. Damia dah besar dah ;) mulut sangat becok. potpetpotpet macam orang tua. tapi pelat. hehe

fieda said...

aaaa...damia wat ape tu ye...pandai sgguh ye dia skrg ni..maklum lah anak dara mama dah besor la...

aNiM said...

hehe. dah besar makin garang la auntie fieda. tapi best sebab damia rajin. lepastu nak buat apa-apa kerja dia tak bagi abang dia tolong. kalau abang dia sibuk nak tolong, habisla dia mengamuk. haha

Siti Hayati S.Hamid (Yatt) said...

semakin besar dah damia....bila naks ekolah tu???

jom join bizz http://premiumbeautifulyatt.blogspot.com

nanakimie said...

besa da damia:)

xmarah ke abah dia damia conteng?:)

aNiM said...

yatt: tahun depan nak sekolah dengan abang katanya ;)

nana: tak marah pun. haha. anak dara ayah lerr katakan :P