Sunday, January 22, 2012

hai hai bai bai

Hai semua. dah lama gile tak update blog. kesiannya engkau wahai blog. hehe.
ada mood cuma sempat jengah 2-3 blog kawan-kawan je. lepastu konon bizi sangat la kan terus bai bai je la.

terima kasih kawan-kawan yang sudi tanya khabar ye. kesihatan saya agak tidak mengizinkan buat masa ni. doakan saya cepat sembuh. sekarang ni masih kena follow up lagi kat Hospital. nasib baik la Hospital dekat je dengan rumah.

sakit apa ye? sakit puan la kot. hehe. ok ye kawan-kawan. jaga kesihatan. jaga diri. kang sakit macam saya dah susah nak baik pulak. babai ;)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 comments:

fieda said...

hai anim..miss u la..kalau akak miss anim akak terjah la sini dan blog ga...jaga kesihatan yer sayang..miss u always..

aNiM said...

tq kak fieda. miss u 2 3 4 5 6 7 eheh. insya Allah doakan saya cepat sembuh ye. jengah blog akak kaler purple gitu. hehe

nanakimie said...

amin..semoga cepat sembuh sis...

ZALIYATI said...

sakit apa tu kak anim??boleh la share2...semoga cepat sembuh..