Tuesday, April 5, 2011

follower berkurangan lepas 1 hari umumkan pemenang GA

soalan: pernah tak jadi kat u ols kejadian ni?

saya tak la desperate sangat nak follower sampai beribu2.baru2 ni saya buat mini GA.salah satu syarat nak join GA tu peserta kena follow blog saya di sini dan di sana.hm,lepasni nak kena longgarkan la syarat tu ek.follow terpaksa.takmau ah!

nak dijadikan cerita lepas closed je penyertaan saya ada 116 follower kat blog ini.dan 112 follower kat blog itu.saya dah pun umumkan pemenang semalam.

nak dijadikan cerita lagi tadi saya terjeling kat jumlah follower.nak tau apa jadi?


ha..nampak kan?haha.kelakar pulak.tak terfikir dek akal saya nak buat macam ni.nampak sangat follow sebab nak join GA.lepas ni saya buat GA lagi.kalau nak join follow semula.gitu eh?kakaka.sukahati ko la labu..ade aku kesah??


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

17 comments:

cikpuanhady said...

hoho..kekadang camgitulah dear..takyahlah pikio sesgt, biorlah dia unfollow, yang penting masih ado 115 yang ikhlas berkawan..

me dah emel balik, dan ini tq entry..

http://www.ceritaindahkami.com/2011/04/wihhuu-me-dapat-keychain-brooch-dan.html

syawalsimpsons said...

ala akak...dier tau dier x menang...bab 2 dier unfollow kat akak...sengal la e2 olang..hahhahah

*azni* said...

sy pun pernah terkena camni.bila dah dpt result ga ada yang terus unfollow..kiranya dorang follow semata2 kerana ga la,bkn ikhlas nk berkawan...teruk betul org camni!

qucachahir said...

eeeiii..jaat nye orang tue..tak ikhlas...hehe.. :)

ummi sofiyyah said...

x pe..dia dah penuh quota follow kot..sbb tu dia terpaksa unfollow sbb nak join contes lain pulak...hik..hik..

Jieda said...

alahai..biasa la tu.blog saya pun selalu juga kena camtu tapi saya tak kisahlah.Bukan suruh paksa pun dorang follow.

bunga said...

xpe..sbb sis tetap ada yang masih setia kan..:0

Fieda said...

byk akak dgr kes mcm ni...pas dorang hbis je ga msti ada je yg unfollow..pelik gak kan sbb kita x terpikir pun buat mcm tu kt org....x rugi ape pun la kalau kita follow ramai2...

Misz Jenny said...

ntah...xyah layan..

xkesah kan..


chill2..

*grup 10

Tupperware Lover said...

lorrr.. ada gak macam tu.. n tak penah la terpikir nak unfollow.. lagipun tak penah wat GA lagi sebab takde idea.. hihihi.. takpe, at least u tau yg stay jadi followers tu ialah org yg mmg ikhlas nak berkawan, ye tak? :D
jemput ke blog tupperware saya yer.. banyak design comey2 kali ni.. ada limited edition free gift untuk saper yang nak jadi ahli :)
http://tupperwarefactory.blogspot.com

aNiM said...

cikpuanhady: dear, nnt i jengah baca entri tu.hehe.tq :)

sue: aah ek.kakaka

*azni*: hm,xpe la..jumlah follower x penting pn.yg penting dpt kwn yg ikhlas kn?hueh~

qucachahir: eee..jugak.hhahaha~

ummi sofiyyah: aah kot.dia dh tetapkan kuota.haha.lantak~

jieda: oo..penah jadi ye?pelik gak.kelakar sebenarnya.kakaka~

bunga : hehe.lebiu bunga(^_~) *tetiba

sis fieda: rambut sama itam hati lain2 kan kak..biarla.kita x terfikir.org lain fikir.hahaha~

Misz Jenny: kan..tak pyh layan.chill~

grup 10 eh?jap lg i jenguk rumah u :)

Tupperware Lover: betul.xpenah terfikir pn kn.xpe la.mungkin dia ada mslh kot.hehe.belum buat ga?buatla.bg hadiah tupperware comel tu kt saya.hehehe~

Ila said...

ada gak camtu ek...hehehe

ferry said...

nnti aku unfollow jugaklah..hihih

eja said...

hahahaha...sapa nak follow blog aku pulak????kuikuikui

aNiM said...

ila: hehe.nk buat mcm mna.biarla..

ferry: berani kauuuu!!kekeke~

eja: jom follow blog eja.kuikuikui

CIK TOM said...

rajinnya main unfollow blk..cam xde keje plk..bukannya luak pun kalau follow je terus pas join contest..hehe ;))

aNiM said...

takde keje kot ek cik tom :)
tau xpe.kekkeke~