Thursday, March 24, 2011

free diapers dapat upah.boleh gitu?

malam tadi kami jalan2 kat econsave, kluang.beli sayur2 sikit.beli aiskrim.beli buah2an.beli lauk.jalan2 pusing2.hehe.

tetiba saya terstop kat rak buku.saje tengok buku kanak2.dan tetiba juga nabil cakap.abin nak buku boleh?

hehe.mestilah boleh kan.sebab enSuami dah janji nak belikan buku kalau nabil free diapers.tapi kami beli satu je untuk dia.lain kali beli lagi ye.buku apa?

"SAYA SEEKOR ANAK DINASOUR- TYRANNOSAUR"








ada banyak pilihan buku.nabil nak yang ni jugak.dan kat dalam econsave tu jugak saya kena jadik pencerita.hihi.lantakla orang lalu lalang.dan mestila cerita itu ikut versi saya.ayat buku sangat skema kan?hihi.tetiba mama kamu jadi anak dinasour ^_^

Alhamdulillah..dah hampir 1 minggu potty training nabil.berjaya.anak mama hebat.buang air besar dan kecik pun kat toilet dah.memang wajibla kena bagi REWARD kan?tengah tidur pun kalau rasa nak membuang,nabil akan bangun dan lepastu sambung tidur balik.cuma saya tak konfiden sangat waktu tidur malam.saya pakaikan juga pampers sebab saya belum bersedia untuk dibanjiri.hihi.

nabil marah bila saya pakaikan pampers.nabil cakap dia nak sekolah.nak jadi anak bijak.abin dah tak pakai pampers.kenapa mama pakaikan.pagi tadi bagun tidur nabil terus pegi toilet.nak kencing.saya check pampers-kering.pandai nabil.malam nanti tidur tak payah pakai pampers la.jadi,malam ni saya terpaksa la bersedia untuk dibanjiri ^_^

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 comments:

bunga said...

bunga pom cadang nak cari buku tuk adik bunga..

aNiM said...

beli la.mesti dia suka sgt^_^

syufaa said...

waaa..comeynye bukuu! bkn takat bdk kcik..mak apak budak pon suke nii.. :D

aNiM said...

slalu mak apak bdk yg excited lebih time bli buku,tu best ni best..hehe