Saturday, August 20, 2011

pemenang giveaway : feel and felt sudah ada

keputusan giveaway : feel and felt dah diumumkan. tahniah kepada semua pemenang. terima kasih kepada Puan Zahidah sebab sudi lantik saya sebagai juri jemputan. sebenarnya saya sangat-sangat tak reti pilih mana satu komen terbaik. saya bagi chance kat juri tetap iaitu Puan Zahidah dulu untuk pilih. kemudian baru saya bagi pendapat dan komen dan sokongan untuk keputusan giveaway ni. haha. poyos.

nak tahu keputusan sila klik http://oneaza.blogspot.com/2011/08/pengumuman-pemenang-giveaway-feel-and.html.

saya masih tak sempat berblogging. oh! sungguh sedih. busy sangat ke? maklumla kan..raya dah dekat. banyak la benda nak kena buat. kemas sikit-sikit bila nak siap. ada 2 orang pembantu cilik lebih hebak bab mengemas ni..adehh..

semalam, adik ipar saya yang berdarah manis sebab statusnya sebagai tunangan orang excident pulak. kat serdang. dia naik motosikal. kena langgar dengan kereta BMW tapi kereta tu tak stop pun. kiranya kena langgar lari la kan. nasib baik tak patah di mana-mana. dugaan.. nak sambut raya lagik.hm..

kepala saya agak pening sikit sebab saya ni penakut. saya takut tengok luka-luka eksiden tu. huwaa..

semoga pak anjang cepat sembuh. kena berpantang sikit la kot biar cepat baik luka tu..jom tengok gambar.err..sesiapa yang penakut macam saya tak payah scroll ke bawah. hehe.




~gambar ihsan cik dhiah ahmad.terima kasih~

p/s: ni entri 2 in 1 la ye. nak bagitau tentang keputusan giveaway sekali ku combinekan saje entri kemalangan ni. huhu

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 comments:

Ajeyy Rawk said...

salam ziarah :)
jemput laa datang jenguk entry terbaru saya yer .. :D

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/08/hasil-edite-gambar-dengan-picnikcom.html

✿ Syunathegadis ✿ said...

hii sis :)
sis as juri jemputan kan so
thank you very much jugak yaa sebab pilih i sbgai pemenang GA tu :)
Alhamdulillah :)

huhu semoga adik ipar sis cepat2 sembuh luka2 tu :)

selamat berpuasa sis ! :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam anim..ngerinya lak tgk luka2 tuh!.Semoga cpt sembuh yer...
Popia nestum k.atie buat cam anim gak..& lgsatu cara popia tue k.atie intikn ngan gula ising jer...
Cuma tahun nie xbuat,HB k.atie suh wifenya rehatttttt..hikhik

aNiM said...

@Ajeyy Rawk: insya Allah nanti saya ziarah blog awak :)

@✿ Syunathegadis ✿: ehhe.memang u layak dear..tahniah ye :)

insya Allah kami pun harap adik ipar cepat sembuh. nak beraya nanti tak syok pulak. hehe

selamat berpuasa juga :)

@ ♥♥azatiesayang ♥♥ : suwitnya hubby kak atie :) sedap kan popia nestum tu. macam2 versi tapi tetap sedap. sebelum raya kami nak buat lagi sebab dah licin. huhu

fieda said...

akak pun jenis seram gak nk tgk luka2 mcm ni..mmg x blh tgk nk pengsan rasanyer...

bunga said...

serius takut tengok gamabr tu...

aNiM said...

@fieda: seram kan kak. saya penakut gile.luka sendiri pun takut. huhu

@bunga: takut eh?