Sunday, May 8, 2011

Hadiah hari ibu yang manis~

Selamat Hari Ibu kepada rakan-rakan yang bergelar mama, ibu, mummy, umi ataupun emak semua..
saya duduk kat rumah je hari ni.masak macam biasa (err..tak dapat cuti ke?haha).tapi best sebab dapat spend time dengan family.quality time.

masak sama-sama.
makan sama-sama.
kemas rumah sama-sama.
tengok dvd sama-sama.
main basikal sama-sama.
bergurau-senda sama-sama.
happy~

hadiah yang paling manis hari ni.tetiba damia si cantik manis bangun sendiri.selalu kalau damia nak berdiri,dia akan ke meja atau kerusi lepas tu baru bangun dan berdiri.hehe.dah besar anak mama.muka bangga je dapat berdiri sendiri.bila pulak nak jalan ye?haha.kalau ikut nabil memang lambat la.14 bulan baru jalan.nak pandai cakap dulu.

SELAMAT HARI IBU :
mak saya Puan Salbiah binti Bakim
mak mertua saya Puan Mariam binti Aris
kakak saya Puan Zahidah
adik ipar saya Puan Siti Farah
beras biras saya Puan Siti Suraya
rakan-rakan blogger yang bergelar ibu :)
dan semua ibu-ibu seluruh dunia dan alam semesta :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 comments:

kakyong said...

selamat hari ibu anim

n3 terbaru kakyong
Majlis resepsi Zed Zaidi dan Natalia
BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011
Dapat coklat sempena hari ibu

syawalsimpsons said...

so sweet nama mak lang pun ada..hehheh...TQ

aNiM said...

kakyong: selamat hari ibu juga :)

mak lang: suwittt sangat.heheh :)