Wednesday, April 20, 2011

jalan2 tengok wayang.cerita best jadi tak best.hueh~

sejak2 ni bizi pulak.bizi buat apa tah.poyo la kamu.
ini adalah kisah yang dah basi.siapa yang taknak baca sila tutup mata sekarang.hehe.

15.4.2011 di petang jumaat yang indah
saya pergi ke bandar sebab adik ke-6 saya nak ambik gambar passport.hati memang tak sedap je nak keluar petang tu.tapi pegi je sebab kalau tak pegi,nak pegi bila pulak.
entah macam mana saya parking boleh terlebih pulak.terlanggar pembahagi jalan ke longkang den pun tak tau la.hampeh.nak tengok rupa kereta buatan Malaysia jadi apa?(hehe.tak pasal2 salahkan kereta tu made in mana pulak).
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
V
~grrr..memang sakit kepala.boleh pulak terbukak (dah salah ngaku je la.haha)~

lepas tu saya call mak.mengadu nasib.haha.enSuami belum balik kerja.mak suruh adik ke-4 saya encik firdaus datang tengok tempat kejadian.hueh~

~tu diaa..penyelamat saya.haha.saya terrrrlanggar longkang depan tu je.ngada2 betul la kereta ni.jual kang baru tau.kekeke.nasib baik pery expert bab2 pomen ni.tengkiu bro!~

malam tu juga seperti yang dijanjikan,kami bawak nabil tengok wayang.cerita apa??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


~hehe.posing dulu~

~nampak tak cerita apa?HOP la.kena ikut selera kanak2.ada 4 tiket.saya,enSuami, adik ke-4 saya pery dan adik ke-6 saya siti~

cerita yang best jadi tak best.sebab kat belakang kami selang beberapa row ada pulak pengulas tak bertauliah.sepanjang masa okeh.anak dia ada 4 orang.lelaki.memang satu family la.wife dia senyap je.yang encik sorang ni boleh dari start cerita sampai la ending dia cerita semula kat anak dia.hadoila..korang penah tengok tak orang tengok tv penuh perasaan.penuh emosi.masalahnya anak2 dia senyap je.huwaaaa..

memang ada dekat row lain kanak2 sibuk tanya mak mereka.kenapa rabbit tu makan lobak la..kenapa tu..kenapa ni..tapi saya tak kisah.normal la kan kanak2 suka bertanya.tapi yang ni..bapak budak okeh!

kami keluar panggung dengan muka sebal.hueh~

balik terus singgah makan sate.saya makan nasi goreng seafood.geram sampai perut lapar.haha.

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 comments:

Ila said...

pesal tak suruh jerbapak dia senyap...hehehe

fieda said...

hehehe...mcm2 kes....animm,agaknya org tu pengarah cite ni kot...hahaha..nape x snap gambo anim tgh mkn tu...msti comel sbb tgh lapar sgt kan...

aNiM said...

ila: kitorg toleh blkg je byk kali.tp xreti2 nk senyap juga.agaknya dia ingt kitorg toleh sbb suka dgr dia mengomel.buek~

sis fieda: menci tau.spoil mood org nk tgk wayang.err..xsmpt snap gmbr tgh mkn.lpr sgt2+geram+pening.hahaha

syawalsimpsons said...

amboi nabil posing bukan main lagi ye....

aNiM said...

mak lang: biasa la nabil.suka berposing.suka bergmbr.skrg suka amik gmbr org pulak (eh padahal ms preggy dulu akak xsuka bergambar pun.kakaka)