Thursday, April 21, 2011

10 bulan!cepatnya masa berlalu..

Naurah Damia dah 10 bulan.sungguh cepat masa berlalu.rasa macam baru je beranak.hehe.Muhammad Nabil Irsyad dah 2 tahun 10 bulan.bulan 6 kang dah 3 tahun.Naurah Damia pulak 1 tahun.ada apa2 cadangan tak nak celebrate birthday kanak2 riang ni macam mana?hehe.mama over-excited.yang penting saya nak buat 2 in 1^_^

*10 bulan-semakin manja.semakin bijak.
*dah pandai 'merungut'.hehe
*makin 'ligat' macam gasing.nabil pun tak macam tu dulu.haha.
*pandai berebut barang dengan abang dia.haih.riuh!
*suka buat muka comel.buat bunyi2 comel.gerammmm!!!

*2 tahun 10 bulan-mulut makin becok.pot..pet..pot..pet..
*makin pandai 'menjawab'.hueh~
*banyak cakap.banyak tanya.kadang2 tak terjawab.sori nabil.hihi
*pandai tegur silap orang juga.adehh..
*sudah free diapers.siang dan malam okeh!sekejap je potty training dah sukses.abin hebat :)


~gambar kami masa pergi kenduri kat rumah pakcik kat segamat,johor~

**semoga anak2 mama membesar dengan sihat dan kuat dan bijak
**semoga menjadi anak yang soleh dan solehah.amiin~

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 comments:

syawalsimpsons said...

dah besar masing2...lama x balik sana...nantikan kepulangan kami ke sana ye bulan 5 nnt

aNiM said...

blk bln 5????
yeayyyyy!!!

jom jumpa.rindu syawal juga.boleh ajar damia berlari lepasni.ngee~

Ila said...

cepat betul masa berlalu kan...bolehlah tambah lagi...hehehe

aNiM said...

ila: err..err..hehe

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

ada teman nak bergusti dan bertengkar..bagusla

aNiM said...

betul.teman bergaduh.teman makan.teman masak.kalau tak dengar suara memang sunyi gila!