Thursday, November 11, 2010

Rajin ke?

Saya selalu teringin nak beli pengukus.
Kononnya rajin sangat la kan nak masak itu ini.
Pada suatu hari enSuami yang baik hati offer nak belikan steamer kat bawah ni.
Jeng..jeng..jeng..

Saya sangatla hepi..excited..senyum sampai ke telinga..
Steamer ni beli kat Giant sebab ada offer.Purchase with purchase (PWP).
So, dapatla beli dengan separuh harganya.

Tapi..
Rajin ke saya nak masak?hehehe.
Nak masak kena 'gaduh' dengan Nabil sebab dia selalu offer diri nak tolong saya masak.ishh..bahaya.
Nampaknya terpaksala saya simpan dulu dalam stor.maaf ye enSuami.kalau mood masak saya di tahap maksima agaknya la baru saya gunakan steamer tu.hehe.

Sekian.Terima kasih enSuami!

2 comments:

mrs redzuan said...

mau jugakkkkk!!! siakap stim halia, coconut blossom,serimuka,nasi dagang,kek coklat kukus...nak pengukusssss!!!!

aNiM said...

ha sedap..sedap..sedap..
aku dh berangan nak buat talam n kek coklat kukus..
uhuhu..terliurrrr..