Saturday, April 30, 2011

Hadiah kain sembahyang dah sampai.terima kasih http://hebatkan.blogspot.com

posto posto!!

jumaat lepas saya balik kampung.malam sampai rumah nampak ada surat cinta dari pos Malaysia.sabtu pagi lepas siap masak dan membasuh,saya bawak kanak2 riang pegi post office.nasib baik damia duduk diam2 kat baby seat tu.sebab damia takmau tidur takut dia meragam.

on the way balik damia dah merengek je.adehh..memang fokus memandu on off la jawabnya.damia dah mengantuk tapi tetap taknak tidur.sampai rumah,tidur juga akhirnya.haih..

nabil dah bising2 nak bukak parcel tu.tapi tetiba dia tanya,mama nak ambik gambar dulu eh?hahaha.tergelak juga.ye la biasanya bila dapat surat saya akan ambik gambar dulu.tapi bukan semua surat la.hehe.ok.melalut sudah.

saya dapat hadiah saguhati..

1 kain sembahyang
1 baucer bernilai RM20 untuk pembelian trial pack di blog ini

untuk penyertaan saya di sini


tadaaaa...





~kain sembahyang baru yang berwarna biru~

Alhamdulillah..rezeki.sebenarnya saya ada telekung lama.kain sembahyangnya memang dah uzur sangat.jadi dapatla saya tukar kain sembahyang baru.lagipun telekung tu elok lagi.hm,macam tau2 je kan ^_^

TERIMA KASIH IBUHEBAT @ AINI :)


saya taktau lagi nak guna baucer tu ke tak.ada sesiapa yang nak tak?kena guna sebelum 1 Mei 2011.maksudnya 30 april 2011 last day nak guna.sesiapa yang berminat inform saya secepat mungkin ye.first come first serve :)

Set A (OPTIMUM HEALTH)
[Trial: RM80 only]
30 tabs of Vitalea/ Multivitamins
30 tabs of B Complex
45 tabs of Vitamin C
Full Pack RM198 (inclusive postage)
- consume up to 4 mths

Set B (BREASTFEEDING)
[Trial: RM80 only]
30 tabs of Vitalea/ Multivitamins
30 tabs of B Complex
30 tabs of Vitamin C
60 tabs of Alfalfa
Full Pack RM241 (inclusive postage)
- consume up to 4 mths

Set B1
[Trial: RM130 only]
30 tabs of Vitalea/ Multivitamins
30 tabs of B Complex
30 tabs of Vitamin C
330 tabs of Alfalfa(1bottle)
Full Pack RM241 (inclusive postage)
- consume up to 4 mths

Set E (Set B + Ostematrix)
[Trial: RM140 only]
30 tabs of Vitalea/ Multivitamin
30 tabs of B Complex
30 tabs of Vitamin C
60 tabs of Alfalfa
120 tabs of Ostematrix @ Calcium
Full Pack RM290(inclusive postage)
- consume up to 4 mths

Set G (RESDUNG, ALERGY, ECZEMA, ASTHMA)
[Trial: RM80 only]
60 tabs of Vitamin C
30 tabs of B Complex
120 tabs of Alfalfa
Full Pack RM170 (inclusive postage)
-consume up to 3 mths

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tahniah anim!!

ibuhebat said...

alhamdulillah, dah selamat terima ek.. :)

aNiM said...

sis atie: terima kasih :)

ibuhebat: Alhamdulillah :)

fieda said...

tahniah....menariknya hadiah anim dpt..

aNiM said...

terima kasih kak :)
menarik kan?saya ada join lagi 1 ga.yg offer hadiah telekung tu..akak join x?bestnya kalau dpt :)hehe.berangan.

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

alhamdulillah...wah, bestnyerrr :)


jom singgah entry baru :)

Rezeki Cintabunga mencurah² ke dalam gandum! heheh

Ila said...

bestnyer dapat hadiah kan..rezeki selalu datang dalam bentuk tidak terduga
Tak nak word verification di kotak komen

ajumohit said...

Tahniah anim!!!

kakyong said...

tahniah Anim,

bestnya hadiah..

klik HB 1


n3 terbaru kakyong.com
Asmara 2 episod 8 buat saya SENTAP
Apa lagi boleh dibuat dengan buah sukun
Yang best tentang Tweetdeck